De voordelen van Veilig Thuis

Veilig Thuis is een organisatie met een corporatief karakter met meer dan 250 aangesloten erkende beveiligingsinstallateurs met het keurmerk “Veilig Thuis”. Zij leveren een breed assortiment beveiligingsproducten voor zowel voor het woonhuis & gezin als ook ondernemer & bedrijf.

Dit leveringsgamma bestaat uit complete beveiligingssystemen, camera systemen, branddetectie,  intercom systemen, alarmsystemen, zorgsystemen, track&trace en home automation producten.

Deze erkende installateurs werken met verschillende merken en leveren alleen hoogstaande kwaliteit met een goede prijs-kwaliteitverhouding, dit is zeer belangrijk voor deze bedrijven  maar minstens net zo belangrijk voor de gebruikers van deze beveiligingsproducten “de consument”.
Veilig Thuis levert via haar webshop ook beveiligingsgadgets, huishoudelijk en zakelijke elektronische apparatuur. De beveiligingsproducten in deze webshop zijn kleine beveiligingsproducten waar geen installateur voor nodig is. Het zijn geen producten om je huis te beveiligen, het gaat hier echt om gadgets en kleinigheden.

Doel van Veilig Thuis:

  • Een grote bekendheid te verkrijgen door een goede selectie van erkende beveiligingsbedrijven, welke zich landelijk hebben verenigd en aangesloten hebben bij Veilig Thuis
  • Een bijdrage te leveren aan het professionaliseren van de beveiligingsbranche door de consument goed te adviseren met de daarbij behorende producten. Waardoor het voor bonafide bedrijfjes steeds moeilijker zal worden de consument zomaar zonder enige vorm van kennis ( de bekende kat in de zak) iets te verkopen
  • Een “VeiligThuis keur” label waar eindgebruikers zich op kunnen beroepen.
  • Goede garantievoorwaarden voor alle producten
  • Levenslang product Up-date
  • Een prima kwaliteit en prijsverhouding
  • 24/7 Beschikbaarheid van installateurs voor eindgebruikers

< terug

 

Installateur in de buurt