Mijn woning in beeld

“Mijn woning in beeld” een project van Veilig thuis is een doeltreffend middel in de strijd tegen woningovervallen. De live beelden stellen de bewoners en de politie namelijk in staat om sneller en gerichter in actie komen tegen overvallers.

De privacy is gewaarborgd omdat niemand in kan loggen bij een uitgeschakeld beveiligingssysteem, pas wanneer er een inbraakmelding of een paniekoproep wordt gedaan ( voor een paniek oproep is het niet noodzakelijk dat het systeem is ingeschakeld ) zijn de toegangspoorten open voor beeld en geluid.

Op een mobieltje zijn de live beelden en het geluid direct beschikbaar en is men direct op de hoogte van de situatie die zich voordoet. Er kan bijvoorbeeld direct worden bepaald welke politie-inzet en andere hulpdiensten nodig zijn,  bijvoorbeeld een arrestatieteam, een helikopter of ambulance. Agenten die zich in de nabije omgeving van het incident bevinden, kunnen ook meteen worden gewaarschuwd. Eén telefoontje naar 112 is voldoende om alarm te slaan.

De producten die hier worden geboden werken op basis van IP WIFI dus een draadloos huisnetwerk is wel vereist. Uw installateur heeft zo nodig de juiste routers. Voor deze oplossing zijn er binnencamera’s en buiten camera’s beschikbaar (allen draadloos via WIFI). Direct thuis inkijken, zien en luisteren wat er gebeurd. Mogelijkheid om in te spreken aanwezig.

Onze producten zijn zeer geschikt voor:
• Inbraak
• Overval
• Brand
• Medische oproep

Meer informatie?

Heeft u graag een adviseur aan de telefoon of bij u op bezoek? Neem dan contact op met Veilig Thuis!

< terug

Informatie